MARKNADENS BÄSTA GARANTIER
TRUST ECHO! 5 ÅRS KONSUMENTGARANTI  5 år är en lång tid. Längre än vad du får från den mesta utrustning du köper. Det beror på att vi står bakom våra produkter. Vi har byggt produkter för proffs i över 60 år och det har gett oss en exceptionell expertis inom konstruktion och tillverkning. Som husägare vill du ha den långsiktiga pålitlighet som proffsen får och en välbyggd produkt som du kan köpa med trygghet. 2 ÅRS PROFESSIONELL GARANTI Ja, du läste rätt. Du kan lita fullt ut på vår utrustning. ECHO är konstruerat för hållbarhet och för att klara uppgiften oavsett omständ..
TIPS & RÅD
Ta hand om din snöslunga! Att köpa en snöslunga ska ses som en investering som ska vara många år framöver. Tar du hand om den som man ska kommer den att fungera i många år framöver. När den har stått obrukad hela våren, sommaren och hösten och det börjar bli dags att använda den är det viktigt att kontrollera oljenivån. Kolla så att nivån ligger rätt på oljestickan. Fyll sedan på ny och fräsch bensin, när slungan sätts in efter säsong är det viktigt att köra slut på bensinen eftersom detta är en färskvara och inte kommer att fungera nästkommande säsong. Smörj också upp vajrar och axlar med ..
DISTRIBUTÖR FÖR ECHO OCH SHINDAIWA
Ariens Scandinavia har en eksklusiv distributøravtale med Yamabiko Corp. Det vil si at vi har ansvaret for salg og service på Echo og Shindaiwa produktene i Norge, Sverige og Danmark. Tusenvis av profesjonelle anleggsgartnere og skogsarbeider regner med Echo og Shindaiwa hver dag. De trenger pålitelige og driftssikre verktøy som er behagelige å bruke, og som kan yte  maksimalt dag etter dag. Echo og Shindaiwa produktenes gode omdømme blant profesjonelle operatører har spredt seg til boligeiere. Mange nyter fordelene av å eie verktøy som er designet for profesjonelle. Echo’s sortiment a..
  • ariens
  • echo

NyheterView All